Du har helt sikkert hørt at uttrykket “statement” har blitt brukt mye når det snakkes om nåtidens motebilde. Det handler om å vise verden hvem du er med hjelp av hvordan du kler deg. Dette er jo absolutt ikke noen ny tendens, for alle moteskapere og motetilhengere har jo i de siste par århundrer vært svært opptatte av image og stil. I vår er det tydelig at smykketrenden “statement” er i skuddet som aldri før. Smykker og øredobber skal være store og de skal virkelig vises ved hjelp av sterke farger.

Smykker på jobben

Siden et par øredobber er det lille ekstra som skal til for å løfte et antrekk, kan dette passe bra for de som elsker den minimalistiske, skandinaviske stilen. Har du mange antrekk i sort, hvitt eller grått, kan disse sprites opp med noen iøynefallende smykker. Dette gjelder også jobbantrekk. Noen steder er det et krav om at man skal kle seg profesjonelt og på grensen til kjedelig. Da er det mange som legger til en liten fargeklatt i form av smykker. I det siste har vi hørt om politikere som vil nekte ansatte i Oslo å bære kors i smykkeform. For noen kan dette være med på å fjerne litt av deres personlighet, og i et fritt land som Norge vil jo en slik regel føre oss tilbake i tid.

Frihetsfølelse på alle plan

Det er viktig å føle seg fri. Det gjelder både når man ønsker å uttrykke sin egen identitet i form av smykker, tatoveringer og klesplagg, samt det å leve et selvstendig liv i et fritt land. For mange innebærer dette å kunne eie sin egen bil. Det er lite som gir deg større frihetsfølelse enn å ta på seg de nye solbrillene sine, et stilig antrekk og sette seg bak rattet i sin egen skinnende rene bil. Dette gjelder de aller fleste mennesker på tross av kulturforskjeller. Men ikke alle har råd til å kjøpe seg en bil med oppsparte penger. Da er den beste løsningen det å kjøpe bil på avbetaling, der selgeren gir deg mange fordeler i tillegg. Mer info om lån til bil kan du finne her.