Den store festen er ikke langt unna og heldigvis kan vi møtes igjen etter lang tid. Det har blitt gøy å dresse seg opp skikkelig og pynte seg med smykker og blings. Vi kan samles rundt felles interesser og fortelle hverandre om hva som har skjedd siden sist.

Selv om vi treffes hver dag via nett, så blir ikke det det samme. Mobilen er vårt nærmeste middel for å sosialisere, men nå må vi øve oss på konversasjon og småprat. Det er deilig å treffes for sosialt samvær. Mobilen er likevel en måte å kommunisere på som vi ikke kommer unna. Så hva bør vi tenke på når festen er i gang.

Finn mobiltilbehør som hjelper

Hva er så formålet ditt for festen? Ta bilder å legge dem ut på nett? Sjekke opp en person du lenge har hatt i kikkerten? Eller skal du holde en tale? Det fins mye spennende mobiltilbehør til iPhone og Samsung som kan brukes til dette. Her skal vi se på hva slags mobiltilbehør som kan brukes.

Stativ for opptak

Vil man forevige bilder fra festen bør man ha et stativ man kan koble mobilen til. Med stativet og en utløser kan man knipse gruppebildene eller de to venninnene i omfavnelse. Mobilen er enkel å montere på stativet.

Powerbank for surfing

Med en powerbank får man nok batteritid til å surfe etter de personene man har i kikkerten. Med powerbank til Samsungmobilen er alt klart for live-chat i smug med den spennende personen. Kanskje fører praten dere sammen som kan føre til enda mer.

Skjermforstørrer for fremvisning

Med en skjermforstørrer er man klar for festens tale. Den kan man vise en filmsnutt man har laget av klassen slik den var for 20 år siden. Talen har man skrevet ned på notisblokka i mobilen, og alt er klart for kveldens store tale.