For noen menn kan det oppleves som for feminint å bruke smykker, men det er egentlig veldig fint og trenger absolutt ikke å være jålete. Det finnes mange ulike maskuline typer smykker. Man kan også for eksempel pynte seg med en klokke, som da blir både funksjonelt samtidig som det ser bra ut.

Sammen med klokken kan det for eksempel være veldig stilig med et armbånd som matcher. Dette kan være med på å løfte antrekket nye høyder og virkelig sette prikken over i-en. Det er også mulig å mikse armbånd i ulikt materiale og design.

For de som føler seg litt ekstra spenstige går det også an å bruke ringer. Det finnes mange kule og maskuline ringer på markedet, slik at man kan finne noe for enhver smak. Dette kan også være et fint tilskudd ved siden av gifteringen dersom man er gift.

Det trenger altså ikke å være feminint å bruke smykker for menn. Kjente designere lager som regel et bredt utvalg av smykker for menn, noe også de kjente kjedebutikkene plukker opp og kopierer. På denne måten vil alle menn ha råd til et smykke eller armbånd.