Når man tenker på smykker tenker man først og fremst på halssmykker, armbånd, øredobber og ringer. Smykker kan være så mye mer enn bare dette, og bare man er kreativ nok kan man bruke smykker så og si hvor som helst om man ønsker det.

Om sommeren kan det for eksempel være ganske lekkert med ankelbånd eller smykker som henger på bikinien på stranden. Dersom man ønsker å pynte håret litt ekstra går det også an å plassere smykker i frisyren, slik at de ligger fint over hodet og pannen.

Er man litt mer vågal kan man også smykke kroppen med piercinger. Dette vil si at man sette nåler i kroppen med diamanter eller andre typer anheng. Dette er veldig populært blant mange unge mennesker, men det er mulig for folk i alle aldre å slenge seg på denne trenden.

Smykker trenger altså ikke å kun handle om de “vanlige” smykkene man pynter seg med til hverdagen, det kan være så mye mer enn det, og det er kun kreativiteten som setter en stopper for hvor og hvordan man kan bruke smykker. Spesielt om sommeren kan det være ekstra fint med litt andre typer smykker på kroppen.