Vi er mange som elsker smykker og som gjerne skulle hatt flere i samlingen vår. Å ta på smykker er en fin måte å pynte antrekk, og for noen er smykkene viktigere enn selve klærne. Dersom du gjerne vil kjøpe flere smykker, men føler at økonomien din begrenser deg, skal vi gi deg et godt tips!

Bruk rabattkoder aktivt når du handler på nettet

Med tiden har vi fått flere og flere store nettbutikker her i Norge, og noen av disse selger lekre smykker. Et godt eksempel er Nelly, som til tross for å være kjent som en klesbutikk, også har store mengder smykker. Her finner du både ringer, anheng og øredobber til varierte priser. Du finner alt fra uekte, men dekorative billige smykker, til dyrere edelmetall. Neste gang du planlegger å handle smykker, bør du sjekke ut nelly rabattkode først. Hvorfor ikke spare litt penger neste gang du skal handle? Dessuten har de smykker til enhver smak, alt fra store statement-smykker til minimalistiske smykker i sølv eller gullbelagt sølv. Fordelen med gullbelagte smykker er at du får den samme eksklusive stilen, uten at det koster skjorta. Dersom du har nikkelallergi unngår du også kløende øreflipper, ved å kjøpe sølvsmykker som er belagt med ekte gull. Ganske lurt, eller hva?

Slik fungerer rabattkoder

Å handle med rabattkoder er enkelt. Som regel fungerer det ved at du får tilsendt eller finner en kode på nettet. Denne koden bruker du i nettbutikken etter at varene er lagt i handlekurven. Da trekkes prosenten eller beløpet du har blitt lovet fra totalen. Følger du linken ovenfor for å handle på Nelly, klikker du bare på det tilbudet som passer best for deg, så trekkes tilbudet fra automatisk. Som du ser er det svært enkelt å benytte seg av rabattkoder for å spare penger.

Finn ut hvilke smykker du kler best, foran speilet hjemme

Ingenting er som å handle enkelt på nett, og siden finne ut hva som passer deg best hjemme. Du får ro til å tenke og sammenligne, og se hvordan smykkene passer med klærne i klesskapet. Med andre ord får du en mye mer behagelig handleopplevelse, enn å handle i butikker på kjøpesenteret med høy musikk og masse folk. Det er enkelt å returnere varene, og det er også helt gratis. Ergo har vi ingenting å tape på netthandel. Man har dessuten lengre angrefrist når man handler på nettet enn ellers.