Det å kjøpe gamle smykker er faktisk noe som er utrolig populært, men hvor skal du egentlig lete? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvor du kan finne gamle smykker.

Salgssider

Det finnes en rekke salgssider der gamle smykker selges, men det du må være obs på er at du helst møter de som selger deg smykket, istedenfor at det sendes i posten. Dette kan føre til tapte penger!

Bruktbutikker

Du kan finne en rekke gamle smykker på brukbutikker. Spesielt kan du få tak i perler og fine ringer. Det kan være du må leite litt ekstra, men vi er sikre på at du kommer til å finne noe spennende.

Det er mange som liker å ta seg en tur innom ulike bruktbutikker på jevnlig basis, slik at de alltid holder seg oppdatert på hva som selges. Noen er så aktive at de faktisk løper fra butikk til butikk. De som gjør det har ofte på seg godt treningstøy som for eksempel det gode utvalget fra Aimn, og da kan du kombinere to aktiviteter i en. Trening og leting. Finnes det noe bedre?

Loppemarked

Her kan det være litt kaotisk, men det å faktisk lete etter smykker på loppemarked kan være en givende affære. Det er her du har størst sannsynlighet for å treffe jackpotten ettersom utvalget vil være stort og ikke nødvendigvis så utrolig sortert. Kanskje du finner et smykke i gull eller sølv?

Du vil finne en oversikt over loppemarked i hele landet på denne siden her.

Spør i familien

Det høres kanskje rart ut, men det å spørre familien din om gamle smykker kan faktisk føre til at du får noen gamle familieklenodier.

Hvor er det du leter etter smykker? Kanskje du har noen andre tips å gi oss?

Vi håper at du har blitt litt klokere på hvor du kan lete etter gamle smykker. Vårt mål er jo at du skal finne ut hvilke smykker du liker og ikke minst hvor du kan finne dem.

Lykke til på skattejakten!