Hva tar seg ut i bryllup og hva skal man gå med? Bryllup er en viktig anledning og det er viktig å ta seg bra ut! ikke minst er kleskoden og smykker/ tilbehør viktig i forhold til brudeparet. Noen har gjerne et på forhånd bestemt tema og gjestene skal kle seg deretter.

Gullfunn har fine smykker til bruden, du kan velge materiale, sten, størrelse og merke. Du har hjerteformede smykker, dråpesmykker, smykker med ringer eller stjerner og også erte-formede smykker. Du finner ulike farger på stenene fra rød, blå, hvitt gull/ sølv og grønn f.eks.

Hva skal man ha på seg? Hos PartyKing finner du Kostymer til alle anledninger. Du skal kanskje være toastmaster eller Dj? Her finner du kostymer i alle farger og du kommer garantert til å skille deg ut! Et godt tips til utdrikkingslaget. Du finner både ensfargede kostymer/ dresser og også en outfit med alt tilbehør.

David-Andersen er en norsk gullsmed med tilholdssted i Oslo-området. De har også kolleksjoner og merkevarer. De har et variert innhold og noe som passer til alt. Du har f.eks. et lekkert Winterfrost armbånd med diamanter som passer som gave til bruden.

Bryllupsmagasinet gir deg tips om MSJ juvelèr. De tilbyr også å smelte om gammelt gull til noe nytt og personlig. De har hvitt gull, rose gull og gyllent gult gull og sølv. Utvalget er i første klasse med rik variasjon. Du finner smykker med diamanter, dråpeformede, hjerteformede og blomsterformede smykker f.eks.

Artikler

Da den profilerte mediepersonligheten og designeren Jenny Skavlan giftet seg, kunne vi se hennes eksklusive outfit. Blomsterdekoren hennes var fra Fretex!

Det største bryllupet i nåtid er Prins Harry av Storbritannia sitt bryllup. Under den private bryllupsfesten kunne man se at bruden Meghan Markle var ikledd en nydelig ring med turkis sten fra avdøde Prinsesse Diana.

Hvis du ønsker å være litt alternativ i smykkeveien, så finnes det noen som lager smykkekunst av kvinners vulva. Danske Amalie Grauengaard lager gipsavstøpninger av kvinners underliv og gjør det om til smykker. Grauengaard sier hun fikk idéen etter at en venninne gjorde en utstilling med gipsavstøpning av ører. Dette er et personlig smykke der kunden er med fra start til slutt, sier hun. Hun ønsker også å få kvinner til å føle seg mer komfortable med egen kropp.

Noe som kanskje er mer aktuelt etter bryllupet, er smykker av navlestrengen. Ruth Avra fra Usa støper smykker av navlestrenger. De koster rundt 200 dollar pr. stk.. Hvert smykke ser forskjellig ut fordi alle navlestrenger er ulike. Hun sier smykket representerer det nære båndet mellom mor og barn. Det sies at det er en trend å ta vare på navlestrengen etter fødselen og gjerne lage et kunststykke ut av det, kanskje ramme det inn.